NYHET, NYHET. SDS hms-datablad tilbyr nå å utarbeide sikkerhetsdatablader til Nord-Amerika (USA, Canada), Sør-Amerika, Russland, Midtøsten, Afrika, Australia, Kina, Japan og Korea.. Ikke alle har blitt nevnt her. Vi har mulighet for omkring 40 land rundt om i verden, og naturligvis alle lande i Europa..

Trenger du et sikkerhetsdatablad til andre regioner og kontinenter, naturligvis da i henhold til de forordninger som omfattes av de vedkommende stedene, samt det nasjonale språket?

SDS hms-datablad tilbyr å utarbeide sikkerhetsdatablader/MSDS for de fleste verdensdelene, selvfølgelig da etter det nasjonale regelverket og på det vedkommende språket.

Det være seg Nord-Amerika (USA, Canada), Russland, Sør-Amerika, Midtøsten, Afrika, Australia, New Zealand, Russland, Kina, Japan og Korea..

Vi kan naturligvis også være nyttig hvis du har et sikkerhetsdatablad som skal brukes i det sørlige USA, der ofte kan finnes behov for et sikkerhetsdatablad i henhold til amerikanske regler, men på spansk, grundet de mange spanske arbeiderne. Litt på samme måte som det er et økt behov for engelske datablad i Norge, men etter norsk lovgivning...

Pris 2600,00 til 3500,00 per. stk. avhengig av antall og gjeldende land. Det er veldig billig når vi snakker sikkerhetsdatablader til andre regioner, verdensdeler og regler.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 29 73 84 50