SDS MSDS Europe logo

NYHETER, NYHETER. SDS Sikkerhetsdatablader tilbyr nå å utarbeide sikkerhetsdatablader til Nord-Amerika (USA, Canada), Sør-Amerika, Russland, Midtøsten, Afrika, Australia, Kina, Japan og Korea..

....ikke alle har blitt nevnt her. Vi har mulighet for omkring 40 land rundt om i verden, og naturligvis alle lande i Europa..

Trenger du et sikkerhetsdatablad til andre regioner og kontinenter, naturligvis da i henhold til de forordninger som omfattes av de vedkommende stedene, samt det nasjonale språket?

SDS Sikkerhetsdatablader tilbyr å utarbeide sikkerhetsdatablader/MSDS for de fleste verdensdelene, selvfølgelig da etter det nasjonale regelverket og på det vedkommende språket.

Det være seg Nord-Amerika (USA, Canada), Russland, Sør-Amerika, Midtøsten, Afrika, Australia, New Zealand, Russland, Kina, Japan og Korea..

Vi kan naturligvis også være nyttig hvis du har et sikkerhetsdatablad som skal brukes i det sørlige USA, der ofte kan finnes behov for et sikkerhetsdatablad i henhold til amerikanske regler, men på spansk, grundet de mange spanske arbeiderne. Litt på samme måte som det er et økt behov for engelske datablad i Norge, men etter norsk lovgivning...

Pris fra 3395,00 per. stk. avhengig av antall og land/region. Det er veldig billig når vi snakker sikkerhetsdatablader til andre regioner, verdensdeler og regler.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 29 73 84 50